//

Archívum

Ilyen még nem volt! K-1 vb-döntő Debrecenben, magyar indulóval | 2011-12-10

Mint ismeretes, Balogh Norbert októberben a franciaországi Aix-en-Provence-ban kivívta – miután ellenfelét, az olasz Bruno Franchit diszkvalifikálták – a részvételi jogot a Fight Code világbajnoki sorozat négyes döntőjében. A tornát eredetileg Párizsban rendezték volna, de a helyszín utólag megváltozott: Balogh jövő szombaton a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban szerezheti meg a hazai K–1 szakág első világbajnoki címét!

K-1 MAX vb-döntő Debrecenben! Balogh Norbert világklasszisok ellen küzdhet a fődíjért | 2011-12-03

Minden idők legrangosabb magyarországi K-1 szabályrendszerű tornája kerül megrendezésre december 17-én a Hódos Imre sportcsarnokban: a Fight Code MAX négyes döntőjében a debreceni Balogh Norbert mellett thaiföldi, fehérorosz és francia fighter száll harcba a világbajnoki cím megszerzéséért.

Balogh Norbert V.B.döntős | 2011-10-28

Balogh Norbert győzött!!A fightcode döntő Párizsban folytatódik.

Takács Máté győzelme a Wako O.B.-n. | 2011-09-27

Takács Máté a Rajah-hungary thai box klub tagja sikersen vette az akadályt.A wako országos bajnokságon pontozásos győzelmet aratott riválisán.

Takács Máté indul a Wako országos bajnokságon | 2011-09-23

Debrecenben a Wako O.B. I.forduló,ahol a Rajah hungary versenyzője is szerepet kapott..


Vendégkönyv
hiYioFsB3cj2013-11-25

Hat na. "Esszel messzebb mesz." Most meliyk eri meg jobban, 2 perccel hamarabb megtenni a tavot, vagy 3-szor akkora esellyel megerkezni? Amugy mint utolso bekezdesbol kiderul, nem mindig gyorsabb a szabalytalansag. Ha valaki ismeros a kornyeken, lehet olyan gyors.Ugyanakkor ha annyira sietnie kene valakinek, hogy azt az 1-2 pirosat se varja ki, akkor meg biztosan keson indult el es ugyis elkesik. Igaz ritkan tortenik bringabaleset, de kollegaval egyszer megesett, hogy nagy sietseg eredmenyekeppen santikalva es osszegyurt bringat tolva ert be. Megeri?Nagyon zavar, hogy tobb mint 10 lampam van mire odaerek, az is zavar, ha allok, mikozben mehetnek. Zavar, hogy az atlagom ketharmada sincs a sebessegemnek, de ezt igy nem lehet orvosolni. Megoldas lenne a kevesebb auto, kevesebb lampa es ugy altalaban a kerekparosbarat konstrukcio. http://vpekzvko.com [url=http://ueepclabaar.com]ueepclabaar[/url] [link=http://zkeqrebga.com]zkeqrebga[/link]

7l81gkSoHWqq2013-11-24

Jajj, Maris, szombaton azt hiettm, hogy Bencocske1dat ismerem meg. Szfclinapon voltunk Pe9celen, ahova egyszer csak behoztak egy he9tprf3be1s zsive1ny kiskf6lyket. Szőke fejű, vigyori, egye9ves mfalt, me9g hasonledt is (edgy utf3lag visszane9zve a ke9peket), e9s harapf3s hedre je1r. Bese9nek hedvte1k, gondoltam, becene9v, azte1n szf3bakerfclt, hogy Micimackf3s torte1ja volt... akkor me1r re1ke9rdeztem, de itt megbukott a sztori, mert neki igazibf3l Bese a neve. :o)

B.N.2013-11-20

Daniel: Igen természetesen kezdők is vannak edzeseinken.

Dániel2013-11-20

Tisztelt Norbert! Érdeklődni szeretnék,hogy teljesen kezdők részt vehetnek-e az edzéseiden?

B.N2013-11-19

Anika koszonom szepen.


Vendégkönyvbe írás További bejegyzések