//

Archívum

Sikeres Magyar bajnoki cimvédése Vajda Gyulának!!

2015-01-03

Vajda Gyula kisváltó súlyú Magyar bajnoki címét sikeresen megvédte!!Felkészülését a Rajah- Hungary Balogh Norbert által irányitott klubban végezte Komjáthi László kiváló ökölvívó együttműködésével!!!
Vajda Gyula – Sánta Krisztián váltósúlyú magyar bajnoki címmérkőzés!! amely meglepetésre már a 3. menetben befejeződött. Vajda végig gyorsabb, kreatívabb volt, s a 3. felvonásban padlóra küldte kihívójára. Sánta felállt, de nem sokkal később egy hatalmas ütéstől újra megszédült, s bár nem került padlóra, Baranyi János ringbíró, ahogyan az a szabálykönyvben van, TKO-val beszüntette a küzdelmet. Klasszikus „álló KO” volt. „Felkészülésemet a Debrecen Hungary Rajah Muay Thai Box Clubban végeztem” – kezdte. „Májusban kerestem fel Balogh Norbi mestert, aki engedélyezte, hogy az ő csapatában edzek, és vállalta a felkészítésemet is. Nagyon kemény munka folyik itt, jól sikerült a felkészülés, a védekezésemen, valamint a fizikumomon javítottunk a legtöbbet.

<< Vissza
Vendégkönyv
Anna2020-09-20

Érdekelne, hogy mennyi a felnőtt (20év) edzés ára egy hónapban?????

B.N2015-01-08

Kedves Lajos mar rajta vaagyunk hogy valahogy kialakitsuk a 19.00 edzeseket Kedd Csut napokon!Kis türelmet!!

Lajos2015-01-07

Szervusz Norbert! Köszönöm a válaszod, azonban részemről is az a tervezett keddi és csütörtöki esti edzés lenne alkalmas.

Lehrer Nándor2015-01-06

Kedves Norbert! Nagyon szépen köszönöm gyors válaszát, várunk türelemmel és szurkolunk, hogy összejöjjön!

B.N.2015-01-05

Kedves Nandor! A 19.00 idosav minimum 5 fovel indulna!Rajta vagyunk hogy sikeruljon. Kernek egy kis turelmet!!!A facebookon is tudtok kovetni a Debrecen hungary Rajah profilon!!Hamarosan eldol hogy mikortol indul!!


Vendégkönyvbe írás További bejegyzések