//

Archívum

Martak a ráják.. 2012.04.14 Vásárosnamény.

2012-04-15

Nagy Tibor 90 kg ban K-1 szabályrendszerben győzedelmeskedett a vásárosnaményi sportcsarnokban rendezett gálán.klubtársa az iráni Russel Abdullah 110kg ban mérettette meg magát,de a mérkőzést elvették tőle.

Nagy Tibor pontozásos győzelmet aratott szolnoki riválisa fölött a vásárosnaményi sportcsarnokban rendezett K-1 szabályrendszerű gálán.Tibi az első menetben még nem nagyon tudta érvényesítenie stílusát,nem igazán találta az ütőtávot.A második menetben tanítványom agresszívebben kezdett ami meg is hozta gyümölcsét.Egy ütés rúgáskombináció után padlóra küldte a szolnoki harcost akit meg kellett számolni.A szívós szolnokinak sikerült kiblekkelnie a második menetet.Igy folytatódott a harmadik etapp.Végig ment a harmadik menet is .Majd jött az eredményhítdetés és Tibi begyüjtötte a győztesnek járó kupát jogosan.Tanítványomnak Tibinek gratulálunk a győzelemhez.

Abdullah Russel az iráni származású tanítványom kemény küzdelemben harcolta végig a három menetet színtén K-1 szabályrendszerben.egy nyíregyházi harcossal.De a győzelmet sajnos elvették tanítványomtól.Értetlenül álltunk az eredmény hírdetés után hogy nem került a keze a magasba.De Russel nem csügged és emelt fővel tért haza a mérkőzés után.Gratulálunk Russel így tovább.


<< Vissza
Vendégkönyv
Anna2020-09-20

Érdekelne, hogy mennyi a felnőtt (20év) edzés ára egy hónapban?????

B.N2015-01-08

Kedves Lajos mar rajta vaagyunk hogy valahogy kialakitsuk a 19.00 edzeseket Kedd Csut napokon!Kis türelmet!!

Lajos2015-01-07

Szervusz Norbert! Köszönöm a válaszod, azonban részemről is az a tervezett keddi és csütörtöki esti edzés lenne alkalmas.

Lehrer Nándor2015-01-06

Kedves Norbert! Nagyon szépen köszönöm gyors válaszát, várunk türelemmel és szurkolunk, hogy összejöjjön!

B.N.2015-01-05

Kedves Nandor! A 19.00 idosav minimum 5 fovel indulna!Rajta vagyunk hogy sikeruljon. Kernek egy kis turelmet!!!A facebookon is tudtok kovetni a Debrecen hungary Rajah profilon!!Hamarosan eldol hogy mikortol indul!!


Vendégkönyvbe írás További bejegyzések