//

Archívum

Balogh Norbert és a Wanted zenekar

2017-09-20

Balogh Norbert Magyarország egyik leghitelesebb Rap előadó társaságában csillogtatta tudását!
Balogh Norbert Profi küzdősportoló újra képernyővásznon csillogtatta technikai tudását! Ugyanis Magyarország egyik leghitelesebb Rap előadó társaságában tűnt fel a youtube csatornán a "Wanted zenekar " sajnos mostmár egyedüli tagja Razo társaságában. -Nem idegen számomra a pózoloás,árnyékolás a kamerák előtt hiszen már hozzászoktam.Egész életemben ezt csináltam,a tv-s meccsek mellett szerepeltem K1 promo videókban,táplálék kiégeszitő termékek reklámfotozásain,újságokban, hírportálokon sokszor tűntem fel.Erre a felkérésre "Wanted:A kinyiltak a kapuk videoklip"sem tudtam nemet mondani,mert a felkérés egy hiteles előadótól érkezett,egy komoly témájú dal keretében.Amikor meghallottam,azonnal azonosulni tudtam vele mint sokan mások,ugyanis tapasztaltunk mi is hasonló dolgokat.A zenész őszintén beszél a megélt (pozitiv-néhol negatív szókimondó de valóságos)történeteiről.Akivel a forgatás óta elég szoros barátság köt! Nem utolsó sorban az is igaz,hogy a zene az amit csináltam volna ha nem a sportot választom. Szívemhez a sport után ez áll a legközelebb,a Rap műfaj! Köszönöm a megtiszteltetést Razo barátomnak a felkérést a forgatásra.Örülök neki hogy a visszajelzések is azt mutatják hogy jól sikerült a dal és hozzá a klip is elég szigorú lett. Keressetek rá a YouTube-on Wanted Kinyíltak a kapuk! https://youtu.be/2D_n4Ls25as

<< Vissza
Vendégkönyv
Anna2020-09-20

Érdekelne, hogy mennyi a felnőtt (20év) edzés ára egy hónapban?????

B.N2015-01-08

Kedves Lajos mar rajta vaagyunk hogy valahogy kialakitsuk a 19.00 edzeseket Kedd Csut napokon!Kis türelmet!!

Lajos2015-01-07

Szervusz Norbert! Köszönöm a válaszod, azonban részemről is az a tervezett keddi és csütörtöki esti edzés lenne alkalmas.

Lehrer Nándor2015-01-06

Kedves Norbert! Nagyon szépen köszönöm gyors válaszát, várunk türelemmel és szurkolunk, hogy összejöjjön!

B.N.2015-01-05

Kedves Nandor! A 19.00 idosav minimum 5 fovel indulna!Rajta vagyunk hogy sikeruljon. Kernek egy kis turelmet!!!A facebookon is tudtok kovetni a Debrecen hungary Rajah profilon!!Hamarosan eldol hogy mikortol indul!!


Vendégkönyvbe írás További bejegyzések